گروه خبری اشراف

  • ۰
  • ۰

آموزش عکاسی

عکاسی


1 انتخاب و شناخت سوژه


 از سوژه مورد نظر تا حدودی اطلاعات کسب کرده بعد اقدام به عکاس کنید طوری که متوجه باشید سوژه اصلی چیست ، و چه چیزی میتواند به عنوان سوژه فرعی به عکس ما کمک کند


انتخاب سوژه طوری باشد که بتوانید حتما از آن عکاسی کنید ، یا اگر لازم است بتوانید به سوژه به اندازه کافی نزدیک شوید 


اگر لازم است قبل از عکاسی با افراد و اطرافیان سوژه و موضوع صحبت کرده و اعتماد آنها را به خود جلب کنید تا در هنگام عکسی با جمله (عکس نگیرید) مواجه نشوید.


در موضوع محیط شهری و موضوعات مرتبط میتوان از سوژه هایی همچون ، سازه های شهری ،یا بناهای مسکونی و اداری نام برد یا با عکسی خاص نماد هایی که روزانه در چمش عموم هست را با نگاهی نو به تصویر کشید.


میتوان با عکسی هنرمندانه معضلات شهری را طرح و یا حتی برای آنها راهکاری در نظر گرفت


میتوان فعالیت عادی روزانه را با نگاهی هوشمندانه و هنری طوری قاب کرد که افراد ساعتهای به آن نگاه کرده به رفتارهای شهری خود بیشتر بیاندیشند! مثلا فردی که در تلاش است خیابان یک طرفه را به صورت خلاف عبور کرده و نسبت به افراد روبروی معترض است.



سعی کنید طوری از افراد عکاسی کنید بعدا نتوانند نسبت به عکاس معترض شوند (اینکار معمولا در زمان ویرایش عکس ها امکان پذیر است)


به این مورد میتوان هنر خوب و ظریف دیدن هم اضافه کرد


2. ابزار / دوربین موبایل یا حرفه ای

هر کدام مزیتهایی دارد ، مثلا دوربین حرفه ای زوم بالا و کیفیت خوبی دارد ولی همیشه دسترس نیست و دوربین موبایل برعکس ، پس طبق امکانات همیشه سعی کنید بهترین عکس را بگیرید


نسبت به تمیز بودن لنز بسیار حساس باشید با یک لکه ساده کیفیت دوربین شما از 13 به دو مگا پیکسل یا کمتر کاهش پیدا میکند


 اگر نیاز هست قبل عکاسی از تنظیم بودن دوربین و مسیر ذخیره آن تصاویر اطمینان حاصل کنید (مثلا اگر روز قبل تنظیم خاصی قرار دادید یا فلش را روشن گذاشتید که مثلا باعث توجه دیگران به عکاسی شما میشود و یا حتی اگر حافظه کافی ندارید ، همه اینها را قبل اقدام به عکاسی چک کنید.)



3. هنر و تکنیک عکاسی

فلو کردن سوژه ، ضد نور ، درست بستن کادر ، فکوس مناسب که در موبایل ها با تاچ صفحه مشخص میشود.


 استفاده از تکنیک های عکاسی مطابق امکانات ، مثلا سرعت شاتر کم یا زیاد و یا تنظیم وایت بالانس و... که هر کدام شرح بسیار دارد.



4. هنر انتخاب عکس و برش


اگر در یک موقعیت چندین عکس گرفته اید دلیل ندارد همه انها را ارائه دهید.


 شما باید سرفرصت اینقدر توانایی داشته باشید که با استفاده از تکنیک ها و اصولی که قبلا گفته شد ، یک عکس از بین انها انتخاب کنید. سعی کنید عکسی را انتخاب کنید که ضمن داشتن کیفیت مناسب ، به سوژه اصلی به اندازه کافی پرداخته شده باشد.  و یا دارای سوژه فرعی باشد تا عکسی گویا باشد.


بعد انتخاب ان عکس اگر احساس میکنید کادر عکس دچار انحنایی میباشد و یا بخشی از عکس اضافه است میتواند آنرا کراپ یا همان برش دهید. اگر دیدید عکس برش خورده زیبا تر و حرفه ای تر از عکس اصلی شده ، قطعا شما در این امر موفق بوده اید. واگر نشده در کارتان تجدید نظر کنید. به طور کلی طوری برش بزنید که به سوژه اصلی آسیب وارد نشود.



5. چرا و چگونگی ارشیو عکسها


بعد هر بار عکاسی ، ارشیو تصاویر بسیار مهم است ، نگهداری تصاویر موبایل خیلی منطقی نیست ، و ممکن است به هر دلیل از بین برود ، تصاویر را دسته بندی ، پوشه بندی و تاریخ گذاری کرده و محتوای مفید انرا ارشیو کنید (یعنی موارد فاقد ارزش را حذف کنید) ، اگر در کامپیوتر شخصی فضای مناسب دارید در آن قرار داده و یا حتی هر از چندی با رایت سی دی آنها را آرشیو کنید ، طوری آرشیو کنید که اگر نیاز به هر کدام از تصاویر داشتید به راحتی آنها را پیدا کنید. (عکس ها بعد گذر زمان ارزش بیشتری پیدا میکنند)




6. نحوه ارائه تصاویر گرفته شده به دیگران


کپی تصاویر به فلش مموری ، یا رایت سی دی ، داشتن توانایی انتقال تصاویر به اپلوکیشن ها آنهم به صورت دیتا و فایل اصلی


در اپلوکیشن ها بعد هر عکس متنی را به عنوان موضوع عکس اضافه کنید تا بعدها بتوانید راحت تر آنها را مدیریت کنید.

  • ۹۹/۱۱/۰۳
  • اشراف

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی